Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Листопад » 29
Дизайн інтерєру,художній розпис стін та стель,ліпний декор,позолота,розпис храмів.                             

Ласкаво просимо на сайт «Галерея Декору» На нашому сайті тільки талановиті і професійні дизайнери,художники і скульптори які втілюють мрію в реальність самих найвибагливіших клієнтів.

Сьогодні не дивлячись на балато різних стилів нашого часу,знову приходить попит на багате вбрання Вашого інтер’єру: це і розпис стін і гіпсова ліпнина,рельєф,позолота а також вітраж. Всі ці речі приносять в інтер’єр унікальність,поринаючи в океан розкоші і достатку тим самим підкреслюючи індивідуальність Вашого стилю,якого неможливо купити в магазині. Тому що все це неповторна ручна праця,в яку закладена частина душі.    

Ви хочете зробити ремонт? Не варто відкладати його на потім. Ремонт можливо зробити швидко,якісно а головне по розумних цінах,достатньо звернутися в «Галерею Декору».

Підтримуючи і поважаючи творчу роботу дизайнерів ми виконуємо всі види внутрішніх робіт,котеджів,квартир,будинків. Починаючи з простого і закінчуючи розписом,ліпниною та позолотою.

Майстри «Галереї Декору» готові доказати Вам,що «Ремонт творить чудеса» якщо до нього підійти творчо.

Звертаючись до нас,Ви безпосередньо звертаєтесь до майстрів найвищого класу. Наші дизайнери допоможуть оформити Ваш інтер’єр (екстер’єр) в мрію Вашого життя. Вони враховують всі найдрібніші Ваші ідеї, які пізніше перетворюють в казкову реальність.

«Галерея Декору» пропонує Вам стиль інтер’єру, який ніколи не вийде з моди,інтер’єр вічності. Ліпний декор, або ліпнина з давніх давен рахувався,як можливість перетворювати інтер’єр в настояний шедевр мистетства.  

Сусальна позолота ліпнини не просто зробить в Вашому домі відповідну ауру розкоші, але й підкреслить високий статус його господаря.

Художній розпис стін та стель здатен не просто прикрасити Ваш дім,але й суттєво його оживити.
Переглядів: 11178 | Додав: Cergiy | Дата: 2010-11-29 | Коментарі (12)

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чого невистарчає на сайті
Всього відповідей: 21
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0